Over zeepmakerij EssySentials

incl. contactformulier

Direct naar contactformulier

zeepmakerij EssySentials

Hallo, ik ben Esther Swinkels van EssySentials, een kleine zeepmakerij aan de rand van de Peel. Ik run dit bedrijf in mijn eentje, gelukkig wel met   ondersteuning en advisering van mijn partner Peter.

Met zorg en liefde maak ik alle zepen met de hand door middel van een koud proces, waarbij alle waardevolle stoffen van de natuurlijke ingrediënten behouden blijven. Het resultaat is een prachtige zeep, met een mooie ergonomische vorm, die niet zo snel uit de handen glipt als een 'normale' vaste zeep.


Palmolie, plastics, synthetische toevoegingen, dierlijke ingrediënten of ingrediënten die op dieren zijn getest, komen er bij mij niet in.


Ik zie elke zeep als een stukje gestolde natuur. En ik hou enorm van de natuur! In de natuur zijn alle ingrediënten voor een gezond leven en dus ook voor verzorgende en luxe zepen te vinden: plantaardige basisoliën, etherische oliën, planten, zaden, bloemen, wortels, diverse kleisoorten en ga zo maar door...

Echter de natuur en het milieu staan op dit moment enorm onder druk. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we met z'n allen dingen duurzamer gaan doen om te beschermen - en liever te verbeteren - wat er nu nog is. Een beetje voor ons zelf, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen. 


Mijn motto is: Duurzaam leven houdt niet in dat je moet inleveren op luxe, 

maar het betekent dingen op een andere manier doen met aandacht voor mens, natuur en milieu. 

Een voorbeeld is het vervangen van je synthetische, in plastic flessen verpakte vloeibare zepen, door een mooi stuk vaste natuurzeep. Een kleine moeite en voor zowel voor het milieu als voor jouw eigen huid een positieve verandering.

EssySentials on tour

EssySentials gaat de markt verkennen. 

De komende maanden zijn we wekelijks te vinden op een markt om onze mooie producten te promoten en om direct contact te hebben met bestaande en potentiële klanten.

Wees geen vreemde, laat van je horen!

Ik vind het leuk om met je in contact te komen.

Gebruik onderstaand formulier om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk.

Neem contact op!