Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Het plaatsen van een bestelling op de website of in de zeepwinkel betekent automatisch dat je  akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Zie hieronder wat die precies inhouden.

 

Bedrijfsgegevens :

EssySentials

Ranonkel 2

 5803 KS Venray

Telefoon: + 31 6 38590957 

E-mail: esther@essysentials.nl

Website: www.essysentials.nl
KvK: 86159488

BTW: NL004202076B40
IBAN: BE95 9674 5600 6258

 

Bestelling en betaling

De producten op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Je kunt zonder extra kosten betalen via iDeal, Klarna betaal nu, Giropay en Belfius direct net. 


Is je bestelling en betaling gelukt? Dan volgt de bevestiging via e-mail. Neem na 1 werkdag contact met ons op via esther@essysentials.nl als je geen bevestiging hebt ontvangen. Is de betaling niet gelukt, dan blijft de bestelling 4 dagen staan. De betaling moet binnen die 4 dagen binnen zijn, is dat niet het geval dan annuleer ik de bestelling.

Wanneer EssySentials door welke omstandigheid dan ook de gehele bestelling niet in z’n geheel kan versturen, dan neem ik contact met je op over de precieze afhandeling van de bestelling.


Verzendbeleid

Ik verkoop alleen aan klanten in Nederland, België en Duitsland.

Voor het versturen van de brievenbuspakketjes en pakketpost maak ik gebruik van de service van Post.nl. Na het verzenden van je (brievenbus)pakket ontvangt je een Track &Trace-code waarmee je je pakket kunt volgen. Voor de verzendkosten hanteer ik de standaard zakelijke verzendtarieven van PostNL.

Binnen Nederland is sprake van gratis verzending bij een besteding vanaf €35,- . Voor Belgische en Duitse klanten geldt gratis verzending vanaf €45.

 

Verzending (incl. verpakking)

Ik verzend de bestelde producten in een zo'n klein mogelijk pakket. Het liefst een brievenbuspakket, zodat je er niet voor hoeft thuis te blijven. Wanneer de bestelling te groot is voor de brievenbus of zwaarder dan 2 kg maak ik gebruik van pakketdozen.

 

Ik streef naar een levertijd van 1-3 werkdagen binnen Nederland en 2-4 dagen binnen België en Duitsland. Deze levertijd kan ik echter niet garanderen omdat ik afhankelijk ben van de service van PostNL. In extreem drukke tijden voor de post- en pakketbezorging (bijvoorbeeld rond Sinterklaas en Kerst) kan het iets langer duren voordat je je bestelling in huis hebt. Zorg dus dat je tijdig bestelt.

 
Aansprakelijkheid

Alle zepen worden in mijn eigen zeepkeuken gemaakt. Het is handwerk en daar ben ik trots op. 

Het is daardoor wel zo dat het product dat je ontvangt enigszins kan afwijken van de foto's die je op de website en op de zeepwinkel ziet. Ook aanverwante producten, die ik naast de zeep verkoop, kunnen afwijken van de foto's. 


EssySentials kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, ziekte of andere schade voortvloeiend uit onjuist gebruik van de zepen of van de geleverde producten.


EssySentials is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens het verzendproces.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij mij terug, bied ik je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.


Retourbeleid

Wanneer je om wat voor reden dan ook je bestelde producten wilt retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst. 

Ik neem alleen ongebruikte producten terug die in de originele verpakking zitten. 

Retournering dient te gebeuren door binnen 14 dagen na levering van het product een mail te sturen naar esther@essysentials.nl met daarbij alle informatie over de bestelling. 

De retourzending kan verstuurd worden naar: EssySentials, Ranonkel 2, 5803 KS Venray. 

De retourverzending van producten zijn voor  eigen kosten, de manier van retourneren naar eigen keus. Na ontvangst controleer ik  de inhoud en wanneer blijkt dat de producten in originele verpakking en ongeschonden binnen zijn, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen terug op je rekening.


Wederverkoop

Geen enkel product van EssySentials mag zonder expliciete toestemming van EssySentials worden doorverkocht. 

 

Opvolging

Na een aankoop mag ik je als klant benaderen om informatie te verstrekken, voor promotie doeleinden en zal ik je de nieuwsbrief toesturen. Je kunt je altijd uitschrijven van deze mails.


Privacy 

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door EssySentials uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

  

Copyright foto's en teksten

De foto's en teksten op deze website mogen niet gebruikt worden, tenzij ik daarvoor vooraf expliciete toestemming heb gegeven.


Vragen en opmerkingen

Mocht je naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden nog vragen hebben, stuur deze dan via mail naar esther@essysentials.nl. 


Eventuele  typfouten op deze website zijn voorbehouden.