Ebook (H)eerlijke zeep, 

gestolde natuur, pure luxe

Met onder andere:

  • Wat is zeep en hoe werkt het precies?
  • Vaste en vloeibare zeep, wat is het verschil?
  • Ingrediënten, waar moet je op letten?
  • Bonus zeeprecept om thuis zelf een zeep te maken met alledaagse spullen.

Als je het ebook downloadt, ontvang je de dagen erna nog enkele mailtjes van EssySentials.

50%
e-book (H)eerlijke zeep
Vul je gegevens in en je ontvangt direct de link naar het e-book over (h)eerlijke zeep in je mailbox. Je gaat er dan automatisch mee akkoord dat ik je nog enkele mails stuur. Wil je ook in de toekomst nieuwsmails van EssySentials ontvangen? Klik dan hieronder het hokje aan.
Als je hier klikt krijg je maximaal zes keer per jaar een mail van ons. Zo mis je geen leuke aanbiedingen. Je kunt je natuurlijk altijd uitschrijven.
Ja, ik wil het gratis e-book ontvangen

Zeep... Hoe wordt het gemaakt? Ik stond er nooit zo bij stil, maar ik gebruik het wel elke dag. Met dit ebook van EssySentials is mij duidelijk geworden wat er allemaal bij komt kijken! Esther maakt zeep op een verantwoorde manier die goed is voor je huid én het milieu. En dat is zeker niet onbelangrijk! Hierdoor ben ik na gaan denken over de keuzes die ik maak.  

Tiny G.